Rapporter og lenker

På disse sidene finner du rapporter med resultater fra kartlegging og tiltak i regi av Matvett og ForMat-prosjektet tilbake til prosjektstart i 2010. Du finner også andre relevante rapporter og lenker til nordiske og europeiske prosjekter som jobber med å redusere matsvinn. Please see own section for reports in English.

Innsikt

  1. ForMat-rapport om kartlegging 2011
  2. Rapport om forbrukernes matsvinn 2013
  3. ForMat-rapport om kartlegging 2015
  4. ForMats sluttrapport om kartlegging 2010-2015
  5. Matvett rapport om kartlegging i matbransjen 2016
  6. Nasjonal beregning av mengde matsvinn på forbrukerleddet 2016
  7. Matvett-rapport om kartlegging i matbransjen 2017
  8. Rapport om nordmenns handlevaner 2016
  9. Matvett-rapport om kartlegging i matbransjen 2018
  10. Maten vi kaster - SIFO-rapport 2017
  11. Sluttrapport Kutt Matsvinn2020
  12. Kutt Matsvinn2020 Forskning sluttrapport
  13. Matvett - rapport om kartlegging av matsvinn i Norge 2015 2019
  14. Bransjeundersokelse 2020 rapport
  15. Rapport Kutt Matsvinn2020 sykehjem i Oslo 2018 19
  16. Matsvinn i Baerum kommune
  17. Sektorrapport for matbransjen offentlig sektor og husholdningsleddet
  18. Hovedrapport 2020 Bransjeavtalen om reduksjon av matsvinn
  19. 2 D strekkoder i norsk dagligvare
  20. Matvett-rapport om kartlegging av matsvinn 2020
  21. Matvett - Rapport om utvikling av matsvinn for matbransje og forbruker 2021
  22. Kartleggingsrapport for forbrukerleddet. En dybdeanalyse av spørreundersøkelser fra 2023
  23. Faktaark om matsvinn i grossistleddet 2022 tall
  24. Faktaark om matsvinn i KBS 2022 tall
  25. Faktaark om matsvinn i dagligvarehandelen 2022 tall
  26. Faktaark om matsvinn i serveringsbransjen for 2022
  27. Rapport fra Matsvinnutvalget Anbealinger til helhetlige tiltak og virkemidler 31.12.23
  28. Faktaark om matsvinn i matindustrien 2022 tall
  29. Faktaark om matsvinn i Norge 2023
  30. Faktaark om matsvinn i mat og serveringsbransjen 2023
  31. Faktaark om matsvinn i matindustrien 2023
  32. Faktaark om matsvinn i grossistleddet 2023
  33. Faktaark om matsvinn i dagligvarehandelen 2023
  34. Faktaark om matsvinn i serveringsbransjen 2023
  35. Faktaark om matsvinn i KBS 2023
  36. Kartleggingsrapport forbrukerleddet 2024 med dybdeanalyse av forbrukerundersøkelser
  37. Faktaark om matsvinn i husholdningene 2023
  38. Innsiktsrapport fra Matvett Matsvinntiltak pa lag med kunde og gjest
  39. Sammenstilling av plukkanalyser for husholdningsleddet 2023