Presse
Matvett er mat- og serveringsbransjens selskap for å forebygge og redusere matsvinn i verdikjeden og eies av NHO Mat og Drikke, Dagligvareleverandørenes forening, Dagligvarehandelens Miljøforum, NHO Reiseliv og Virke.
Målet med arbeidet er å gjøre det enklere for aktørene i verdikjeden å kaste mindre mat i tillegg til å bedre lønnsomheten for bedriftene, omdømmet til bransjen og for samfunnet vi lever i. For å oppnå dette er det viktig å utvikle gode verktøy og tiltak samt stimulere til samarbeid mellom aktørene i mat- og serveringsbransjen. NORSUS er ansvarlig for kartleggings- og analysearbeidet i Matvett. Selskapet støttes økonomisk både av matbransjen og myndighetene.
Pressekontakt
![](/imager/images/1439/am-web_e807822d5b5ab30dcd79e15c4a11ea4b.jpg 750w, /imager/images/1439/am-web_50ab3d46eadbd4af6b845e0994e3cada.jpg 900w, /imager/images/1439/am-web_f267718b2abf05198d155f99fed2df57.jpg 1050w, /imager/images/1439/am-web_f9d35c2e75cded6d5435415681c0a155.jpg 1200w, /imager/images/1439/am-web_28f3c269950237b8b93ab628ad1ee3f7.jpg 1350w, /imager/images/1439/am-web_6691590b7e32d3fe0c03c31c7ebf50ec.jpg 1500w)