Tropisk banankrem
Venn deg til å fryse ned brune bananer – da er du aldri mer enn 20 sekunder unna en fantastisk dessert.
![Foto: Ingrid S Harboe og Bjørn Wad](/imager/images/Oppskrifter/359/Tropisk-banankrem-e1341491355940_7ce9b8c7a96512b1a1a312ddfd5ca631.jpg 750w, /imager/images/Oppskrifter/359/Tropisk-banankrem-e1341491355940_2b2d56e812cc3f5382f185676299de96.jpg 1000w, /imager/images/Oppskrifter/359/Tropisk-banankrem-e1341491355940_1d4d1ff701bab91bba450acb96c17d70.jpg 1250w, /imager/images/Oppskrifter/359/Tropisk-banankrem-e1341491355940_16556ef2be93ae6d42426d3ac210656b.jpg 1500w, /imager/images/Oppskrifter/359/Tropisk-banankrem-e1341491355940_705275f3ce27099c73516db25e869eb3.jpg 1750w, /imager/images/Oppskrifter/359/Tropisk-banankrem-e1341491355940_8473bffbb9c92b6bd41eb06a4ca8cedf.jpg 2000w)
Ingredienser
- Noen brune bananer
- En liten slant rom (helst brun)
- Ev. litt revet muskatnøtt (eller finrevet limeskall eller sjokolade)
- Skrell bananene, kutt dem i biter og legg dem i fryseren.
- Ha de frosne bananbitene i en blender sammen med en slant rom.
- På under ti sekunder har du en lekker, original (og rimelig!) dessert.
- Server i martiniglass med litt revet muskatnøtt på toppen.
Oppskriften er fra "Restekjærlighet - Den store restematkokeboka".