Råkrem til fruktsalat
Råkrem laget på eggeplommer og krem smaker veldig godt til frukt- og bærsalater. Etter tunge middager er dette en frisk og god avslutning.
![Foto: Shutterstock](/imager/images/Oppskrifter/220/shutterstock_4339009_7ce9b8c7a96512b1a1a312ddfd5ca631.jpg 750w, /imager/images/Oppskrifter/220/shutterstock_4339009_2b2d56e812cc3f5382f185676299de96.jpg 1000w, /imager/images/Oppskrifter/220/shutterstock_4339009_1d4d1ff701bab91bba450acb96c17d70.jpg 1250w, /imager/images/Oppskrifter/220/shutterstock_4339009_16556ef2be93ae6d42426d3ac210656b.jpg 1500w, /imager/images/Oppskrifter/220/shutterstock_4339009_705275f3ce27099c73516db25e869eb3.jpg 1750w, /imager/images/Oppskrifter/220/shutterstock_4339009_8473bffbb9c92b6bd41eb06a4ca8cedf.jpg 2000w)
Ingredienser
- Til 4 personer
- 3 eggeplommer
- 3 ss appelsin/sitronsaft
- revet skall av ½ sitron
- 3 ss sukker
- 2 dl kremfløte
- Pisk sammen eggeplommer, sukker og fruktsaft i en gryte og varm dette over svak varme mens du rører. Må ikke koke!
- Når kremen tykner skal den tas av platen og avkjøles helt.
- Rør av og til.
- Vend forsiktig inn stivpisket krem.