Nesten suppe på en spiker
Nesten alt kan forvandles til en god suppe - enten du har en fløte- eller sausskvett, en klatt potetmos eller kjøtt, fisk og grønnsaksrester til overs.

Ingredienser
En klatt potetmos
En løk eller purre
Noen dl buljong eller kraft
Litt fløte eller melk
Ønsket tilbehør fra kjøleskapet av kjøtt, fisk, grønnsaker, ost osv.
- God kraft i fryseren gir nok de beste suppene, men det holder at du for eksempel har en klatt potetmos fra i går. Et utmerket utgangspunkt for en kremet potetsuppe.
- Fres litt løk- eller purrebiter i olje og tilsett buljong og en skvett fløte eller melk.
- Rør inn mosen og spe til ønsket suppekonsistens.
- Smak til med ditt favorittkrydder og server suppen med tilbehør som stekte bacon- eller kyllingbiter, finkuttede grønnsaker, strimlet laks, reker, sopp, revet ost og soltørkede tomater.
- Bare fantasien og kjøleskapets innhold setter grenser for hva du kan ha oppi.
- La hver og en velge hvordan suppe deres skal smake.
Du finner flere supper blant oppskriftene på matvett.no.