Kalkunwraps av nyttårsmaten
Med kalkunrester har du mange spennende og lettvinte muligheter. Var kalkunen ekstra saftig i år kan du legge et godt stykke kjøtt mellom to hamburgerbrød. Har du mindre biter kan du lage gode wraps og ta med som nistemat på skole eller jobb.
![Foto: Shutterstock](/imager/images/Oppskrifter/233/shutterstock_144001003_7ce9b8c7a96512b1a1a312ddfd5ca631.jpg 750w, /imager/images/Oppskrifter/233/shutterstock_144001003_2b2d56e812cc3f5382f185676299de96.jpg 1000w, /imager/images/Oppskrifter/233/shutterstock_144001003_1d4d1ff701bab91bba450acb96c17d70.jpg 1250w, /imager/images/Oppskrifter/233/shutterstock_144001003_16556ef2be93ae6d42426d3ac210656b.jpg 1500w, /imager/images/Oppskrifter/233/shutterstock_144001003_705275f3ce27099c73516db25e869eb3.jpg 1750w, /imager/images/Oppskrifter/233/shutterstock_144001003_8473bffbb9c92b6bd41eb06a4ca8cedf.jpg 2000w)
Ingredienser
- kalkunrester
- 4 tortillalefser
- 1/2 pakke philadelphia ost
- 1/2 chili
- 1 paprika, i biter
- 1 mango
- salat
- 2 ss frisk koriander eller bladpersille
- Varm lefsene som anvist på pakken.
- Smør et tynt lag med Philadelphiaost på lefsene.
- Ha på salat, koriander, paprikabiter og skivet mango.
- Legg kalkunskivene over og topp med finhakket chili.
- Rull lefsene sammen og pakk dem inn i aluminiumsfolie hvis du skal ha dem med på tur eller på skole/jobb.
- Litt salsa eller rømmedressing smaker godt på toppen.
Du kan også lage deilige terteskjell med restene fra nyttårskalkunen.