Kom i gang
For å komme godt i gang med arbeidet med å kutte matsvinn er det viktig å tenke helhetlig gjennom hva man ønsker å oppnå og hvordan man best går frem. Denne "Kom i gang-guiden" er utformet som en PowerPoint-presentasjon for å gi ansatte i omsorgsektoren en oversiktlig og trinnvis veiledning.
![](/imager/images/31795/kom-i-gang_8099abceef563f493530f84ebdab34b0.png 750w, /imager/images/31795/kom-i-gang_97e1bff1112ca62c6eb5fd8550aa32a5.png 1000w, /imager/images/31795/kom-i-gang_70a3db3a86cb6154fffec0c08faa08ae.png 1250w, /imager/images/31795/kom-i-gang_c581e48e25d5d326b7f84977f1ef2db4.png 1500w, /imager/images/31795/kom-i-gang_158cbf0299559eb34e0ea0f8c075790e.png 1750w, /imager/images/31795/kom-i-gang_a3ecfe164196bb2f3f1d244be5ac2602.png 2000w)
Presentasjonen dekker viktige temaer som oppstart, måling av matsvinn og hvordan man kan inkludere og engasjere medarbeidere i prosessen. Guiden er utformet for å gi nyttige tips og verktøy til å iverksette effektive svinnreduserende tiltak på arbeidsplassen. Målet er å skape bevissthet rundt matsvinn og bidra til en bærekraftig matpraksis i omsorgssektoren.