Sparte mange millioner på redusert matsvinn
Scandic reduserte matsvinnet med 10 prosent i 2017, tilsvarende 4,8 mill.kr. Fokus på holdningsendring blant gjestene, tett samarbeid mellom kjøkken og booking og salg av overskuddsmat gjennom "Too Good To Go" er tiltak som har bidratt til redusert matsvinn.
![](/imager/images/1345/Too-Good-To-Go_Scandic-Fornebu_8099abceef563f493530f84ebdab34b0.jpg 750w, /imager/images/1345/Too-Good-To-Go_Scandic-Fornebu_97e1bff1112ca62c6eb5fd8550aa32a5.jpg 1000w, /imager/images/1345/Too-Good-To-Go_Scandic-Fornebu_70a3db3a86cb6154fffec0c08faa08ae.jpg 1250w, /imager/images/1345/Too-Good-To-Go_Scandic-Fornebu_c581e48e25d5d326b7f84977f1ef2db4.jpg 1500w, /imager/images/1345/Too-Good-To-Go_Scandic-Fornebu_158cbf0299559eb34e0ea0f8c075790e.jpg 1750w, /imager/images/1345/Too-Good-To-Go_Scandic-Fornebu_a3ecfe164196bb2f3f1d244be5ac2602.jpg 2000w)