Matsvinnet i Norge skal halveres innen 2030 Bli med KuttMatsvinn Servering Serveringsbransjen tar grep om matsvinnet Tiltaksbank Her har vi samlet mange gode eksempler på tiltak i matbransjen Ti prinsipper Et veikart for økt samarbeid om å kutte matsvinn Tall og fakta Systematisk kartlegging siden 2010 viser at matsvinnet er på vei ned. Beste praksis fra bedriftene Aktørene i matbransjen gjennomfører mange effektive tiltak for å forebygge og redusere matsvinnet sitt. Her finner du gode eksempler… Aktuelt Se alle 35 klare anbefalinger fra matsvinnutvalget Matsvinnutvalget, som ble nedsatt av klima- og miljøministeren og landbruks- og matministeren i februar 2023, har i dag levert en rapport… Mye matglede og lite matsvinn på UMAMI Arena 2025 Da er nok en intensiv uke på Norges største mat- og drikkemesse, UMAMI, gjennomført. Etterlatt inntrykk er at matgleden lever i beste… Feiring av beste praksis på forum for KuttMatsvinn Servering Å kutte matsvinn er en effektiv løsning for styrket lønnsomhet. KuttMatsvinn Servering er et samarbeid mellom Matvett og aktører i…