Matsvinnet i Norge skal halveres innen 2030 Bli med KuttMatsvinn Servering Serveringsbransjen tar grep om matsvinnet Tiltaksbank Her har vi samlet mange gode eksempler på tiltak i matbransjen Ti prinsipper Et veikart for økt samarbeid om å kutte matsvinn Tall og fakta Systematisk kartlegging siden 2010 viser at matsvinnet er på vei ned. Beste praksis fra bedriftene Aktørene i matbransjen gjennomfører mange effektive tiltak for å forebygge og redusere matsvinnet sitt. Her finner du gode eksempler… Aktuelt Se alle 35 klare anbefalinger fra matsvinnutvalget Matsvinnutvalget, som ble nedsatt av klima- og miljøministeren og landbruks- og matministeren i februar 2023, har i dag levert en rapport… Bli med på "Bransjeavtalen om reduksjon av matsvinn" Bransjeavtalen er Norges viktigste felles rammeverk for å nå målet om å halvere matsvinnet innen 2030. Så langt er 108 bedrifter fra… 25 prosent reduksjon i matsvinnet fra matbransjen Oppdaterte kartleggingsresultater (2022) viser at matsvinnet i mat- og serveringsbransjen er redusert med 25 prosent målt i kg per…