Tortillapizza

Har du tortillas, ostebiter og kjøttdeigrester til overs? Lag tortillapizzaer. Hele familien kan lage sin favoritt av middagsrester som ikke monner til et helt måltid alene.

  • Ingredienslisten er satt opp som et forslag. Du bruker det du liker og som du har i skapet. Dette er en fin anledning til å bruke opp rester som du ikke helt hva du skal bruke til.
  • Som utgangspunkt lager du en god tomatsaus som du smører på tortillaene før du legger på revet ost og ønsket topping.
  • Stek i 8-10 minutter på 200 grader (over og undervarme).
  • Serveres med en frisk salat, rømme og en tacosalsa.

Slik lager du tomatsausen:

  • Finhakk hvitløk og løk og fres dette raskt i olivenolje.
  • Ha i tomater og ev. litt rødvin.
  • La koke i 10 minutter.
  • Smak til med salt og pepper, ev. litt sukker.
  • Dryss over finhakket basilikum.
  • Hvis du vil ha sausen helt jevn kan du mose tomatbitene med en stavmikser.