Foto: Shutterstock

Med en jente på 15 år i huset lages det mye mat, gjerne tidlig om morgenen for å få en bra matpakke som ikke bare må bestå av brødskiver. Pannekaker er en av favorittene, og gjerne med det vi har av rester som passer og sunne nok til å gå gjennom mors nåløye. Perfekt til aftens på restetorsdag også!

  • Havregryn gjør disse pannekakene mettende og sunne, og eggene fungerer som et bindemiddel som gjør at dette faktisk blir sammenhengende pannekaker.
  • Ha eggene i en bolle og visp for hånd.
  • Bland det tørre for seg og tilsett dette så i eggene.
  • Rør godt.
  • Mos bananen (det søte alibiet), og bland inn i røren som du så lar svelle i 5 minutter.
  • Ha litt olje i stekepannen og varm den opp til middels varme.
  • Stek små pannekaker til de er brune på hver side. Vær varsom når du jevner dem ut, så de ikke går i stykker.
  • Server dem med hva du vil, for eksempel syltetøy og rømme eller friske bær og melis. Men de er også gode i seg selv.
  • Har du havregrøt til overs kan du bruke dette også.