Foto: KUTT Gourmet

Denne herlige suppen er fra KUTT Gourmet på Blindern, kafeen som serverer overskuddlunsj til studentene 4 dager i uken og som sparer 400 kg mat i uken fra å gå i avfallet. Bruk det du har av fisk og grønnsaker i kjøleskapet, men det er lurt kjøpe inn noen av de litt mer spesielle ingrediensene for smakens skyld.

 

  • Fres grønnsakene sammen med olje og panang curry i en kasserolle.
  • Tilsett blåskjell, rør om og tilsett hvitvin.
  • Når blåskjellene har åpnet seg kan du fiske dem opp og plukke dem fra skallet. Brukes som garnityr.
  • La blåskjellkraften småkoke i 5 min., tilsett kokosmelk og la det småkoke videre i 15 min.
  • Smak til med limesaft, salt og pepper.
  • Serveres med strimlet gulrot, bønnespirer, koriander og de dampede blåskjellene.