Da er «Restekjærlighet» å få kjøpt i bokhandelen. Denne boka gir oss enda bedre forutsetninger for å ta vare på maten og rommer alt du trenger av informasjon og inspirasjon for å løfte maten fra i går til gode, spennende, nye retter.

Det er ikke alltid like lett å vite hvordan vi skal behandle rester og mat som ser litt gammel og uinteressant ut, og av og til trenger vi litt hjelp og inspirasjon til å få brukt opp rester av ferdige retter og råvarer.

Med kjærlighet til hele råvaren leverer Sara Heilmann og Klaus Døscher over 100 tips og oppskrifter på spennende og varierte retter fra Norge og resten av verden i boka «Restekjærlighet – Den store restematkokeboka». Det viktigste med boka er likevel at de oppfordrer oss til å unngå å kaste mat som kan spises, og gir råd om riktig oppbevaring, holdbarhet og tilberedning for mange ulike råvarer. Mer informasjon om boken får du på dinamoforlag.no.